Bra webbshop med ekologiska produkter

grön-gåvaNäthandeln är något som ständigt ökar, både i Sverige och utomlands. Detta har medfört att det idag finns många produkter att köpa på nätet. Näthandeln gör det lättare för oss som konsumenter att faktiskt få tag i de produkter vi önskar att köpa. Vi behöver inte utgå från sortimentet som finns i våra lokala butiker utan vi kan välja efter vad vi tycker känns rätt och riktigt. Vi kan också sätta oss ner på den tid som passar just oss, och handla, inte utgå från öppettider och så vidare. Men hur ska man då hitta de produkter man söker?

Vad är ekologiska produkter?

När man pratar om ekologiska produkter menar man oftast sådant som är producerat med EUs regler för ekologiska jordbruksmetoder. Med detta menar man jordbruk som inte använder kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. I dessa regler inkluderas även hur produktionen av produkter bör gå till för att minska påverkan på miljön.

Webbadress eller Google

Det enklaste sättet att hitta det man vill är om man har en exakt adress till den sida man vill handla från. Då behöver man inte fundera hur man ska hitta rätt. Har man inte en exakt adress använder sig de flesta människor av att söka på de större sökmotorerna som finns, där Google nog är den vanligaste idag. Du kan då skriva in det sökord du vill i sökrutan, som exempelvis ekologiska produkter och sedan listas de sidor som innehåller detta sökord, med det mest relevanta överst och så vidare.

Bra webbshop

En bra webbshop vi hittat som säljer bra, kravmärkta, rättvisemärkta produkter är Grön Gåva. De har en fysisk butik i Örnsköldsvik men säljer hela sitt sortiment även över nätet. Företaget startades för 12 år sedan och har en bra erfarenhet och kunskap inom ekologiska produkter, rättvisemärkt handel och kravmärkta produkter. Hos Grön Gåva kan du köpa ekologisk hudvård, eko livsmedel, eteriska oljor och choklad. Företagets filosofi är: ”Hälsa är en livsstil”, vilket jag tycker beskriver mycket om företaget. Här får du ett personligt bemötande och service, både fysiskt i butiken och i webbshoppen.

Hoppas detta har gjort det lättare för dig som konsument att kunna göra kloka val och köpa de produkter du söker.