Handla produkter som håller länge

Vissa produkter håller faktiskt längre än andra, särskilt gäller det produkter som har fått ett andra liv genom att råvaran till den är återvunnen. Det finns goda exempel på sådana produkter ute i handeln som gör att vi blir lite vardagssmarta när vi använder dem. Det kan vara glas och muggar gjorda av återvunnen plast, vill du veta mer kan du läsa vidare online.

Utemiljön kan också vara hållbar

Till varma men mörka augustikvällar är det mysigt att ha en belysning ute som tål väder och vind. Vi får inte glömma att vissa dagar kan det blåsa och regna en hel del. Det finns designade LED-lampor som är uppladdningsbara och som du kan ta med ut i trädgården för att skapa en rumseffekt. Komplettera gärna med någonting som håller mygg och flugor borta.

Handla klokt – handla återvunnet

Även om augustikvällarna är ljumma så blir det ändå lite svalt om benen om du sitter ute länge. Då kan det vara skönt med något att linda in benen i. Det finns plädar av återvunnen bomull och återvunnen ull. De här plädarna fungerar naturligtvis året om. Det kan ju bli lite ruggigt inomhus på vintern. Dessutom fungerar de som en designad accent i finsoffan.