Skonsam träning

yoga

När man ska börja träna eller om du behöver en nystart i din träning så kan det vara svårt att veta hur man ska göra detta. Vad ska man prova och vad bör man tänka på ? Vi tänkte tipsa om några skonsamma med ändå roliga träningssätt. Häng med!

Simning

Att simma är något de flesta får lära sig i sin ungdom när man får besöka det lokala badhuset med sin klass. Tyvärr stannar det där för många trots att det är ett väldigt bra sätt att träna på. Vi vill därför tipsa om att ta upp simningen igen. Du tränar på ett skonsamt sätt hela kroppen och kanske kan lära känna lite nytt folk på köpet. Så leta upp ditt närmaste badhus och ta en simtur. Din kropp kommer tacka dig!

Crosstrainer

Ett annat skonsamt träningssätt kommer här. En Crosstrainer är skonsam för din kropp men kommer ge dig otroligt bra träning likafullt. En fördel är också att den får plats i ditt hem och det är därför lättare att hitta motivationen att träna. Du behöver heller inte bry dig om vädret utanför.

Yoga

Ett träningssätt som är på stark framväxt är yoga. Denna träningsform är ett bra sätt att stärka din kropp, men det finns också många andra fördelar. Du blir vigare och kommer troligtvis sova bättre. Det finns många olika sorters yoga vilket gör att du kan hitta den som passar dig bäst. Ge det tid och hitta den form som känns roligast och träningen kommer bli roligare än någonsin!